Διακόσμηση

Πανέμορφες ιδέες για να διακοσμήσετε με νταμιτζάνες

October 29th, 2018 1 Comment

Πανέμορφες ιδέες για να διακοσμήσετε με νταμιτζάνες

 

Μας αρέσει η διακόσμηση με μεγάλες γυάλινες φιάλες. Αυτές οι γυάλινες φιάλες είναι συνήθως γνωστές με διαφορετικά ονόματα ανάλογα με τη χώρα. Μπορεί να έχετε ακούσει τα ονόματά τους ως γυάλινες καραφές ή νταμιτζάνες. Όποια και αν είναι η ονομασία με την οποία τα γνωρίζετε, είναι διακοσμητικά κομμάτια μεγάλης αισθητικής αξίας. Γυάλινα αγγεία που έχουν πολύ όγκο στη βάση τους και ένα μάλλον στενό λαιμό. Ενώ είναι αλήθεια ότι τα πιο γνωστά είναι το πρασινωπά και μάλλον μεγάλου μεγέθους, είναι δυνατόν να βρούμε διαφορετικούς τύπους με νταμιτζάνες

Είναι ένα στοιχείο που μπορεί να ταιριάζει πολύ καλά σε οποιοδήποτε τύπο διακόσμησης, τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι αγαπάμε την ρουστίκ επαφή που δίνουν στα δωμάτια στα οποία τοποθετούνται. Στη συνέχεια θα μοιραστώ μαζί σαςκάποιες ιδέες για να διακοσμήσετε με νταμιτζάνες που θα αγαπήσετε.

Οι νταμιτζάνες λειτουργούν καλά από μόνες τους. Ναι, είναι δυνατόν να τοποθετήσετε μια νταμιτζάνα σε κάθε γωνιά του σπιτιού για προστιθέμενη αξία. Ένα διακοσμητικό συν, όπως θέλουμε να το ονομάσουμε. Έτσι, είναι δυνατόν να το τοποθετήσετε σε μια γωνιά ή πάνω σε ένα έπιπλο στην κρεβατοκάμαρά σας.

Ενώ είναι αλήθεια ότι το γυαλί είναι ήδη διακοσμητικό από μόνο του, οι νταμιτζάνες μπορεί να είναι το ιδανικό δοχείο για την τοποθέτηση λουλουδιών. Μπορείτε να επιλέξετε ξηρά λουλούδια, έτσι δεν θα χρειαστεί να αλλάζετε το νερό κάθε τόσο.

Νταμιτζάνες ως ντεκόρ – 58 υπέροχες ιδέες διακόσμησης

 

Μια νταμιτζάνα στο τραπέζι της κουζίνας

Εάν έχετε ένα τραπέζι στην κουζίνα, όπου τρώτε, μπορείτε να τοποθετήσετε μια νταμιτζάνα με ένα μπουκέτο αποξηραμένων λουλουδιών πολύ απλό. Το αποτέλεσμα, όμως, είναι γοητευτικό. Ένα κομμάτι που θα δώσει χαρά σε αυτό το μέρος του σπιτιού. Αν το σκεφτείτε, μια νταμιτζάνα θα μπορούσε να γίνει μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για να διακοσμήσετε την κουζίνα με λίγα χρήματα.

Νταμιτζάνες διαφορετικών μεγεθών

Όπως αναφέρθηκε, παρόλο που συνήθως βλέπουμε μεγαλύτερες νταμιτζάνες σαν στολισμό σε δεξιώσεις, μπορούμε να τις βρούμε σε διαφορετικά μεγέθη. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε πολύ ενδιαφέροντες συνδυασμούς. Καλύτερα από ένα θα είναι δύο, έτσι; Και αν, επιπλέον, συνδυάζοντας νταμιτζάνες διαφορετικών μεγεθών, θα επιτύχετε μια πολύ πιο δυναμική σύνθεση που μπορείτε να τοποθετήσετε σε κάθε γωνιά του σπιτιού, από ένα παράθυρο, ως σε ένα παλιό έπιπλο στο σαλόνι.

Νταμιτζάνες να διακοσμήσετε εξωτερικούς χώρους

Η διακόσμηση των εξωτερικών χώρων με νταμιτζάνες είναι μια απόλαυση. Μας αρέσει πολύ αυτός ο διακοσμητικός πόρος, ειδικά εκείνες που τοποθετούνται στις σκάλες. Ναι, μπορείτε να επιλέξετε ένα ή περισσότερα σημεία, ίσου ή διαφορετικού μεγέθους, κατά μήκος των σκαλοπατιών. 

Νταμιτζάνες Για Να Διακοσμήσουν Ξεχωριστές Στιγμές Σας

 

 

 

source

source

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About the author

ιδέες για τοίχους τηλεόρασης σαλονιού
26 μοντέρνες ιδέες για τοίχους τηλεόρασης σαλονιού

No Comments

Πώς να Οργανώσετε Τέλεια τον Χώρο Κάτω από τον Νεροχύτη
Πώς να Οργανώσετε Τέλεια τον Χώρο Κάτω από τον Νεροχύτη: Συμβουλές και Ιδέες

No Comments

Γυάλινα Βαζάκια
Γυάλινα Βαζάκια: Ο Οδηγός σας για μια Άψογη και Οργανωμένη Κουζίνα

No Comments

Φθινοπωρινά Σαλόνια
Φθινοπωρινά Σαλόνια: Χρωματικές Επιλογές για Μια Ζεστή Ατμόσφαιρα

No Comments

Οργάνωση Κουζίνας Χωρίς Ντουλάπια
Οργάνωση Κουζίνας Χωρίς Ντουλάπια: Έξυπνες Λύσεις για Μικρούς Χώρους

No Comments

DIY Κατασκευές με Κοχύλια
DIY Κατασκευές με Κοχύλια: 52 Δημιουργικές Χρήσεις και ιδέες διακόσμησης για το σπιτι σας

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *